Alternatief Gastenboek voor Bruiloft
Spiegel als alternatief Gastenboek met de namen en handtekeningen van de gastebn
Meer informatie hierover sturen wij u graag op!
Spiegel als alternatief gastenboek voor bruiloft is een echte aanrader. Grote of kleine spiegel als alternatief gastenboek voor de bruiloft. Ontvang een van ons een groot (afhankelijk van het aantal verwachte gasten) wit vel en twee stiften. Hier kunnen alle gasten hun handtekening of naam opzetten. Dit witte vel met de namen van de gasten dient als origineel voor het graveren in de spiegel als alternatief gastenboek voor de bruiloft. U stuurt ons een mooie foto van de dag, het witte vel met de namen en wij maken er een supermooi geheel van. Het perfecte alternatief voor het gastenboek voor een bruiloft een mooi aandenken aan deze bijzondere dag. Een alternatief gastenboek-spiegel als gastenboek voor een bruiloft met de namen van de gasten en een foto ook in de spiegel gegraveerd, wij adviseren u graag, veel gasten grote spiegel, minder gasten kleinere spiegel.
button spiegel met foto button spiegel horoscoop button spiegel geboorte button spiegel tekst button spiegel trouwen plaatje van tekst fotospiegel
.
Alternatief Gastenboek voor de Bruiloft
Spiegel als alternatief gastenboek voor de bruiloft mooie blijvende herinnering met alle namen van de gasten en de foto van het bruidspaar. In een spiegel gegraveerd.
Meer informatie hierover sturen wij u graag op!
Spiegel als alternatief gastenboek voor bruiloft is een echte aanrader. Grote of kleine spiegel als alternatief gastenboek voor de bruiloft. Ontvang een van ons een groot (afhankelijk van het aantal verwachte gasten) wit vel en twee stiften. Hier kunnen alle gasten hun handtekening of naam opzetten. Dit witte vel met de namen van de gasten dient als origineel voor het graveren in de spiegel als alternatief gastenboek voor de bruiloft. U stuurt ons een mooie foto van de dag, het witte vel met de namen en wij maken er een supermooi geheel van. Het perfecte alternatief voor het gastenboek voor een bruiloft een mooi aandenken aan deze bijzondere dag. Een alternatief gastenboek- spiegel als gastenboek voor een bruiloft met de namen van de gasten en een foto ook in de spiegel gegraveerd, wij adviseren u graag, veel gasten grote spiegel, minder gasten kleinere spiegel.
Offerte
Prijsopgave met proeven!
button spiegel jubileum button spiegel foto button spiegel horoscoop button spiegel geboorte button spiegel bedrijven button spiegel trouwen plaatje tekst fotospiegel